top of page
  • SiVi goes Erasmus+

Onze eerste echte stagedag van Office en Retail

Vandaag was onze eerste werkdag in Kopenhagen. Kelly en Soraya waren de vroege vogels van de groep, zij moesten om 8 uur vertrekken.

Dankzij Mevrouw Geerts zaten zij en Kelly op de juiste bus maar in de verkeerde richting. Gelukkig is ze er op tijd geraakt. Kelly loopt stage in een internationaal kleuterschooltje. Eens Kelly aangekomen, heeft ze kennis gemaakt met iedereen, daarna mocht ze observeren. In de pauze mocht ze toezicht houden bij de kindjes. In de namiddag mocht ze alle leesboekjes overlopen en ingeven in een online tool van de school. Toen ze eenmaal wou vertrekken ging het brandalarm af.

Soraya loopt stage bij de Hop on Hop off busses. Ze heeft een bewogen ochtend achter de rug, ze had de pech dat ze geen service meer had op haar gsm, waardoor ze Mevrouw Geerts niet kon bereiken en dat nadat ze had ontdekt dat ze verkeerd stond. Eind goed al goed, Soraya is er toch geraakt. Zij moest mensen begeleiden die om info kwamen.

Andres daarentegen was dan weer veel te vroeg op zijn werk, Sportmaster kan twee weken op zijn medewerking rekenen. Hij kwam toe in een zwembad, de winkel was onder water gelopen na een hevige regenbui. Hij kreeg eerst een korte rondleiding en daarna mocht hij beginnen werken. Hij heeft een hele dag in het magazijn gezeten om de toegekomen kledij in kledingrekken te hangen. Daarna moest hij ook alle kledij beveiligen. Tenslotte is hij gestart om het schoenenmagazijn netjes op orde te zetten, per merk, per soort.

Kimberly, zij werkt in de Body shop, had de langste dag vandaag. Morgen zijn er afprijzingen in de Body shop en alles moest klaar staan. Ze werkte tot 20.30 uur. Ze haalde veel producten uit de stock om ze te presenteren in de winkel.

Ikzelf werk in Ripley’s museum. Dit museum en het museum van Guiness book of records stellen curiositeiten van over de hele wereld ten toon. Ik mocht mijn stageweek beginnen met het bezoeken van beide musea. Daarna mocht ik Kopenhagen verder ontdekken door fietszadelhoesjes met reclame van de musea gratis over de fietsen te doen.

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page