top of page
  • SiVi goes Erasmus+

Het laatste Avondmaal

Het is dan jammergenoeg zo ver: onze laatste volledige dag in het mooie Budapest.



Ximm, Cor en ik (Carsten) vertrokken deze ochtend voor een allerlaatste keer naar onze geliefde stageplek de kindergarden. Zoals anders begonnen we met spelen met de kinderen. Daarna hebben we een interview afgelegd met een journalist in het Hongaars, we kregen de vraag wat we van de kindergarden vonden. Op onze eerste stage dag kregen we een mooie opening van de kinderen die een liedje zongen voor ons, daarom hadden wij het idee om onze stage ook zo af te sluiten. We zongen uit volle borst het Belgisch volkslied voor de hele kindergarden. Tot slot moesten we jammer genoeg afscheid nemen. We kregen nog een paar souvenirs van Melinda. We gaven heel veel knuffels aan de kinderen, maar het moeilijkste was toch daar vertrekken. We wilden koste wat het kost langer blijven. In de middag aten we wat sushi en vertrokken hierna naar het museum waar Joren zijn stage had. Hij gaf een zeer boeiende en leuke rondleiding in het museum waar hij twee weken hard aan heeft gewerkt. In de namiddag brachten we nog een kort bezoek aan het Hard Rock cafe en sloten de dag af met een etentje in een tapasbar.



Vandaag was een stressvolle dag voor me, ik (Joren) moest vandaag mijn mede-erasmusjes rondleiden door het museum. Het liep zeer goed naar mijn weten. Daarna een emotioneel afscheid en dan konden we vertrekken, helaas.



We (Silke en Ellen) vertrokken deze ochtend voor de laatste keer naar onze stageplaats bij de peuters. We hebben wafels gebakken, dansjes gedaan, Belgische vlaggen geknutseld en afscheid genomen van de toffe juffen. Meegaan op Erasmus was een top idee, het was een geweldige ervaring om met al deze fantastische mensen samen te werken en samen te leven.

Groetjes uit Budapest voor de laatste keer...

- Silke en Ellen :)

Recente blogposts

Alles weergeven

Epiloog

bottom of page