top of page
  • SiVi goes Erasmus+

Vrijdag 23 juni de laatste stagedag

Voor de laatste stagedag kwam Robin iets voor 8 uur bij Scania aan. En hij startte met de gewoonlijke computertaken zoals picklijsten aanmaken om dan vervolgens de orders te verzamelen. Rond 11 u was er een eerste meeting en na de meeting kwam meneer Van Landeghem langs om de evaluatie van de stage met Oliver en Jonas te bespreken. Toen heeft Robin als laatste middagmaal in het Scania-restaurant van BBQ genoten. Na het eten ging Robin weer de baan op met Jonas naar Besko en na de rit werd hij bij een meeting geroepen waarbij alle collega’s hem verrasten met een mooi geschenk.

Milan kwam zoals gewoonlijk mooi op tijd bij Jysk Ishoj aan. Bij zijn aankomst gaf Milan chocolade als bedankje. Na de eerste meeting waren de taken duidelijk wie wat moest doen en Milan mocht samen met Carla beginnen met het aanvullen van de gordijnen in de winkel. Rond 11 u moest Milan afscheid nemen van Johan want Johan had vroeger gedaan dan verwacht en op het einde van de dag moest Milan heel de winkel spiegelen.


Jarno kwam in Jysk Taastrup aan en werd meteen verast door een traktatie en ook Jarno zelf heeft de collega's met een traktatie verrast. Als opdracht heeft Jarno de winkel aangevuld en op het einde van de dag namen ze afscheid van elkaar en ze zeiden dat ze hem heel hard zullen missen. Opeens weerklonk het lied Con Te Partirò van Andréa Bocelli af.


Wout arriveerde tegen 7 uur aan bij H. Essers in Taastrup. Hij gaf cake en Deense koekjes aan de collega's en als taak heeft Wout heel de dag orders verzameld. Hij heeft zelfs 1 uur vroeger mogen stoppen omdat er geen werk meer was. Bij het afscheid nemen hoopten ze hem snel eens weer terug te zien.

Anaïs kreeg de dagelijks taken toegewezen zoals de winkel aanvullen, het magazijn opruimen en artikelen scannen die nog geen prijs hadden. Ze heeft ook kennisgemaakt met Alex. Bij het afscheid nemen van Anaïs had Carine het heel moeilijk omdat ze er gedurende de 3 weken een heel goeie band mee had gevormd.


Warre had voor de laatste dag de late shift tot 19 uur maar hij zag het volledig zitten. Hij had een chocolade box mee om de collega's te bedanken en hij schreef een Deens tekstje op het deksel. Wanneer de collega’s de chocolade zagen wisten ze hem te zeggen dat hij een mooi bedrag mocht uitgeven in de winkel ter waarde van 1000 Deense Kronen. Toen begon hij met het alarmeren van de kledij in de herenafdeling. Na het alarmeren van de herensectie mocht hij in de winkel doen wat hij wilde. Hij besliste zijn werk in het magazijn voort te zetten met het mooi zetten van de schoenen en deze taak kreeg hij volledig afgewerkt. Doorheen de dag mocht hij vaker de kassa bemannen omdat Eva hierin hem voor de volle 100 % vertrouwde. Ook al was het de laatste stagedag maar ook nu nog leerde Warre een nieuwe collega kennen, namelijk Jonathan. Ook Warre kreeg bezoek om de evaluatie te doen. Dit verliep een beetje moeizaam doordat de shop manager, Charlotte, niet aanwezig was. Op het einde van de dag kwamen Parinder en Eva afscheid nemen en ze zeiden dat ze hem heel erg zouden missen.


Auteur: Milan

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page